Passie voor persoonlijke projecten

Nieuwbouw interieur advies is ontstaan vanuit de groeiende vraag naar een onafhankelijke partner die kopers stap-voor-stap helpt bij het realiseren van hun ideale nieuwbouwwoning. Het is onze passie en ambitie om met een persoonlijke – maar ook heel praktische – aanpak het verschil te kunnen maken. Om het project naast al het verplichte regel- en planwerk vooral ook leuk en creatief te houden. En op het juiste moment de juiste focus te hebben voor de deadlines van de aannemer.

Nieuwbouw Interieur Advies | In overleg met jouw wensen
werktekeningen ontwerp nieuwbouw

Specialisatie in nieuwbouwprojecten

We weten hoe de nieuwbouwprojecten verlopen en wat de verschillende deadlines van de aannemer betekenen voor je eigen planning. We weten wanneer welke keuzes gemaakt moeten worden en hoe je die dan het beste kunt aanvliegen. Stap-voor-stap.

We hebben inmiddels al flink wat nieuwbouwprojecten mogen begeleiden. Vanuit deze kennis en expertise is Nieuwbouw Interieur Advies ontstaan. Hét doel: kopers van een nieuwbouwwoning op een fijne, praktische én creatieve manier begeleiden bij het creëren van hun perfecte plaatje. Wij weten waar jouw uitdagingen zitten én hoe we het proces behapbaar en leuk kunnen houden.

Scroll naar boven