Voor alles wat je wilt én waar je nog niet aan had gedacht

Binnen de bandbreedte van de aannemer is er nog veel maatwerk mogelijk als je kiest voor een nieuwbouwhuis of -appartement. Je kunt het meteen naar jouw wens laten afwerken en uitvoeren. Natuurlijk zit er achter elke keuze ook een consequentie om over na te denken. Wij helpen je met inzicht én overzicht. Zodat jij weet waar je aan toe bent en waar je wel of juist niet voor gaat.

Stalen ensuite woonkamer nieuwbouwhuis
kleuren in het interieur
NIA Element 1a

Een praktisch uitgewerkt plan

Het uitzoeken, uitmeten, bedenken en puzzelen is leuk én ook behoorlijk tijdintensief. En die tijd heb je niet altijd. Soms moet je in snel tempo beslissingen nemen die wel een flinke impact hebben op de uitvoering én de kosten. Onze ‘Bouwstenen’ zorgen er dan stap-voor-stap voor dat je belangrijke keuzes sneller en goed doordacht kunt maken. En met de juiste prioriteit.

Wij doen het voorwerk, maken indelingsplattegronden, geven aan waar de lichtpunten kunnen komen en we bespreken dit met je. Met een goed uitgewerkt plan kun je dan duidelijk met de kopersbegeleider afspreken voor welke meer-minderwerk opties je gaat.

Voor meer inzicht én inspiratie

De keuzes die je maakt zijn bepalend voor de sfeer en uitstraling van je woning en de manier waarop jij woont. Kies je bijvoorbeeld voor een keuken in het midden van de woonkamer, dan heeft dat gevolgen voor de lichtpunten. Kies je voor groter meubilair, dan heeft dit ook consequenties voor de looplijnen. Wij hebben ervaring met het ontwerpen van interieurs en het proces van nieuwbouw. We weten waar je rekening mee moet houden. We kunnen je adviseren over de maatvoering, over wat past en wat niet. We kunnen een slim lichtplan ontwerpen dat aansluit bij de beleving. We luisteren goed naar je wensen én zorgen voor meer inspiratie met verrassende voorstellen en ontwerpen die passen binnen het (nieuwbouw)proces.

Palletkachel | Nieuwbouw Interieur Advies
Nieuwbouw Interieur Advies sfeer
NIA Element 1a

kiezen voor nieuwbouw interieur advies

Omdat een betrokken expert met oog voor persoonlijk design je helpt bij je keuzes, omdat inzicht in de juiste maatvoering cruciaal is, omdat je achteraf niet met onverwachte kosten wil zitten, omdat je op een prettige manier samen je eigen unieke sfeer wil creëren…. Dáárom kies je voor Nieuwbouw Interieur Advies.

Scroll naar boven